Waktu solat KL & yang sewaktunya:
Jumaat , 25 April 2014,

Penumpang tidak terjejas

MALAYSIA Airports Holdings Bhd (MAHB) menjangkakan insiden pesawat MH370 yang dilaporkan hilang di Lautan Hindi tidak akan menjejaskan pertumbuhan kukuh jumlah penumpang dalam jangka panjang. »

Eksport lonjak ekonomi Malaysia

Malaysia berada pada permulaan baik untuk mencatat pertumbuhan ekonomi yang kukuh tahun ini berdasarkan petunjuk utama seperti perdagangan luar, pelaburan langsung asing (FDI), dan indeks pengeluaran perindustrian (IPI) pada suku pertama 2014. »

Blade 250i Naked SE lancar, cekap bahan api

NAZA Bikes Sdn Bhd, melancarkan edisi terbaharu model popularnya, NAZA Blade 250i Naked SE yang boleh didapati di lebih 30 pengedar di seluruh negara bermula semalam. »

TNB komited pastikan kecekapan

TENAGA Nasional Bhd (TNB) mencatatkan keuntungan sebelum cukai yang lebih rendah sebanyak RM1.23 bilion bagi suku kedua 28 Februari 2014 berbanding RM1.60 bilion yang dicatatkan pada suku pertama tahun kewangan semasa. »

Petron Miles perkukuh kedudukan

PETRON Malaysia Refining & Marketing Bhd (Petron Malaysia) meraih pendapatan RM2.9 bilion pada suku pertama 2013, meningkat lima peratus berbanding tempoh sama tahun lalu. »

Maybank Islamic teroka antarabangsa

Maybank Islamic Bhd,cabang perbankan Islam Ma laya n Banking Bhd (Maybank), berminat untuk meneroka pasaran United Kingdom (UK) dan Hong Kong dalam usahanya mengukuhkan lagi sumbangan pendapatan bagi segmen antarabangsanya. »