Waktu solat KL & yang sewaktunya:
Rabu , 30 Julai 2014,

180,000 tak perlu bayar tol

Johor Bahru: Kira-kira 180,000 pengguna yang menggunakan Lebuhraya Eastern Dispersal Link (EDL) setiap hari tidak perlu membayar tol. »

TPM bimbang pertukaran MB Selangor jejas isu air

Muar: Kerajaan bimbang penukaran Menteri Besar Selangor akan menjejaskan rundingan penstrukturan semula industri air negeri itu yang kini pada peringkat akhir. »

Lawatan PM segerakan proses bawa balik jenazah

Putrajaya: Lawatan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak ke Belanda mulai hari ini akan menyegerakan proses membawa pulang jenazah mangsa warga Malaysia yang terbabit nahas pesawat MH17. »

Musim panas, kering hingga September

Putrajaya: Musim panas dan kekurangan taburan hujan yang melanda negara akibat Monsun Barat Daya dijangka berterusan sehingga September depan, sekali gus meningkatkan kemungkinan masalah jerebu berterusan. »

Garis 5 langkah atasi penderaan kanak-kanak

Kuala Lumpur: Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF) menggariskan lima langkah bagi mengatasi masalah penderaan kanak-kanak di negara ini. »

Pemimpin DAP bidas PAS

Kuala Lumpur: Pemimpin DAP membidas PAS selepas perbincangan melalui mesej 'WhatsApp' Pengarah Operasi, Pusat Penyelidikan PAS Pusat, Dr Mohd Zuhdi Marzuki dengan kepimpinan parti itu didedahkan pihak tertentu, kelmarin. »

Mati cuba selamat anak jiran

Kota Kinabalu: Hasrat murni seorang lelaki untuk menyelamatkan dua anak jirannya dalam kejadian kebakaran di Kampung Air Gentisan, dekat sini, petang semalam, berakhir dengan tragedi apabila beliau meninggal dipercayai sesak nafas akibat asap tebal. »