Waktu solat KL & yang sewaktunya:
Rabu , 30 Julai 2014,

Tuah jeritan 'mak'!

Glasgow, Scotland: Setiap kali mahu melakukan angkatan, pemenang pingat emas pertama Malaysia di Sukan Komanwel, Mohd Hafifi Mansor akan menyebut perkataan ‘mak’ yang ditujukan kepada ibunya di kampung untuk mengatasi tekanan. »

Australia sudah dapat separuh sasaran emas

Glasgow: Barisan bintang renang Australia membantu kontinjen negara itu menduduki tangga teratas carta pungutan pingat emas Sukan Komanwel Glasgow, kelmarin. »

Dollah 'malas' layan kritikan

Kuala Lumpur: Jurulatih kebangsaan, Dollah Salleh (gambar) ‘malas’ untuk melayan apa juga kritikan dilemparkan sesetengah pihak yang mempertikai tindakannya memilih tiga pembantunya untuk mengendalikan skuad Harimau Malaya. »

Barcelona yakin hukuman dikurang

Barcelona: Barcelona yakin tempoh hukuman penggantungan yang dikenakan terhadap penyerang yang baru dibeli dari Liverpool, Luis Suarez mampu dikurangkan berdasarkan kes pemain Uruguay itu menggigit pemain lawan berlaku ketika tugasan antarabangsanya. »

Nibali bukti tanpa dadah boleh juara

Paris: Vincenzo Nibali menegaskan dia tidak mempunyai peluang untuk memenangi Tour de France sekiranya tidak ada peningkatan dalam menangani penyalahgunaan dadah. »