Tutup ↓

KANGAR: Gara-gara tertidur ketika menghisap rokok, rumah seorang buruh terbakar selepas api menyambar tilam di Pangsapuri Seri Sena, di sini, tengah hari tadi.

SERDANG: Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), Tun Dr Mahathir Mohamad mahu ahli parti mengenepikan perjuangan untuk diri sendiri atau untuk menjadi wakil rakyat, sebaliknya berjuang demi agama, bangsa dan tanah air.

ARAU: Remaja perempuan orang kurang upaya (OKU) pembelajaran dipercayai didera ibu dan abangnya selain dipaksa tidur di luar rumah di Kampung Gial, di sini.

BAU: Seorang suspek disyaki terbabit kes pembunuhan seorang lelaki yang mayatnya ditemui disumbat dalam bagasi di Kampung Pengkalan Baik, di sini ditahan polis malam tadi.

NIBONG TEBAL: Seorang lelaki maut terkena tayar treler yang terpelanting ke arahnya ketika mangsa sedang menukar tayar kenderaannya di Kilometer 156.1 Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) arah utara, di sini pagi tadi.

HULU SELANGOR: Punca pencemaran bau yang menyebabkan Loji Rawatan Air (LRA) Sungai Selangor Fasa 1 (SSP1), SSP2, SSP3 dan Rantau Panjang dihentikan operasinya semalam adalah disebabkan pembuangan bahan berasaskan minyak.

PORT DICKSON: Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim menafikan berlaku pergeseran dalam parti itu seperti yang dilaporkan dalam media sebelum ini.

KUALA LUMPUR: Persembahan kebombaan dan kemahiran Pasukan Khas, Taktikal dan Penyelamat Malaysia (STORM) mencuri tumpuan pada sambutan Hari Anggota Bomba Sedunia 2019 di Dataran Merdeka, di sini, hari ini.

HULU SELANGOR: Ketua Polis Negara, Datuk Seri Abdul Hamid Bador menempelak cubaan segelintir ahli politik memberi tekanan kepada beliau dan pasukannya dalam proses siasatan kes pembikinan dan penyebaran video lucah yang dikaitkan dengan bekas Ketua AMK Santubong, Haziq Abdullah Abdul Aziz.

HULU SELANGOR: Dua lagi individu ditahan semalam bagi membantu siasatan berhubung kes penyebaran video lucah yang dikaitkan dengan bekas Ketua AMK Santubong, Haziq Abdullah Abdul Aziz.

20 Jul 2019, 11:00am
19 Jul 2019, 11:00am
18 Jul 2019, 11:00am

Menarik di BH

Berita Harian X