Trending
Hartanah

Pembeli rumah Setia EcoHill dapat ganjaran, rebat istimewa

KUALA LUMPUR: Pembeli rumah sedia ada dan baharu perbandaran Setia EcoHill di Semenyih berpeluang menikmati ganjaran dengan rebat istimewa dalam masa terhad.

Mulai 1 Julai hingga 31 Disember 2023, pembeli sedia ada dan baharu hartanah Setia EcoHill, Setia EcoHill 2 dan Setia Mayuri akan menikmati ganjaran rujukan dan rebat pelanggan setia untuk projek terpilih yang mengambil bahagian.

Pengurus Besar Bahagian SP Setia Bhd, Koh Sooi Meng, berkata adalah satu pencapaian penting bagi Setia EcoHill kerana ia menyaksikan pertumbuhan yang memberangsangkan sejak 2013 dengan lebih 7,800 rumah terjual setakat ini.

Beliau berkata, pihaknya mengambil peluang itu untuk menzahirkan terima kasih kepada pelanggan yang sangat dihargai dengan rebat masa terhad.

"Melalui ini, kami mengalu-alukan lebih ramai pembeli rumah untuk menjadi sebahagian daripada perbandaran yang semakin berkembang ini dan komuniti Warga Setia kami," katanya dalam satu kenyataan.

Dalam tempoh kempen, pembeli sedia ada yang membeli hartanah Setia EcoHill, Setia EcoHill 2 atau Setia Mayuri akan menikmati ganjaran rujukan RM10,000 yang adalah insentif pengenalan apabila mereka memperkenalkan ahli keluarga atau rakan untuk membeli hartanah dalam tiga pembangunan.

Lebih-lebih lagi, ahli Citizen Setia dan penyewa yang menetap di tiga perbandaran itu juga akan menikmati rebat pembelian ulangan sebanyak RM10,000 sebagai tambahan kepada Rebat Pelanggan Setia apabila membeli rumah baharu di Setia EcoHill, Setia EcoHill 2 atau Setia Mayuri.

Tambahan pula, pembeli baharu akan diberi ganjaran rebat eksklusif apabila membeli mana-mana projek yang mengambil bahagian di Setia EcoHill, Setia EcoHill 2 dan Setia Mayuri.

Pertama kali dilancarkan pada 2013, Setia EcoHill mengambil inisiatif secara berterusan untuk menambah baik infrastruktur dan menyediakan kemudahan yang diperlukan untuk mewujudkan perbandaran yang berdikari.

Ia termasuk pertukaran khas yang menghubungkan penduduk Setia EcoHill ke Lebuhraya Kajang-Seremban (LEKAS), Sekolah Antarabangsa Tenby, rumah kelab Club360, hab komersial EcoHill Taipan, pelbagai taman yang memenangi anugerah seperti Taman Setia EcoHill, Oriental Garden, pembukaan Setia EcoHill Walk dan Setia EcoHill Mall.

Sementara itu, Setia EcoHill sedang bersiap sedia untuk pelancaran kediamannya yang akan datang termasuk Harumi Residences bertema Jepun dengan 40 unit semi-D dua tingkat dan Casaville yang terdiri daripada 38 banglo satu tingkat bertemakan Inggeris, yang disasarkan untuk diperkenalkan pada suku keempat 2023.