Isnin, 1 Julai 2019 | 11:39am
ISTERI hamil anak kedua hadiah paling istimewa sempena ulang tahun ke-34 Amar. Foto IG Amar Baharin
ISTERI hamil anak kedua hadiah paling istimewa sempena ulang tahun ke-34 Amar. Foto IG Amar Baharin

Amyra hamil anak kedua hadiah hari jadi Amar

KUALA LUMPUR: Pelakon Amar Baharin menyifatkan, berita isterinya, Amyra Rosli hamil anak kedua menjadi hadiah paling bermakna sempena sambutan ulang tahun kelahirannya yang ke-34, hari ini.

Amar berkongsi berita gembira itu dengan memuat naik foto isterinya bersama alat ujian kehamilan di Instagram, beberapa jam lalu.

Menerusi keterangan gambar yang disertakan, Amar mengucapkan syukur atas rezeki paling menggembirakan yang diberikan Allah itu.

“Syukur alhamdulillah. Terima kasih Allah atas rezeki. Ini hadiah paling menyeronokkan yang saya dapat ketika saat usia meningkat 34 tahun,” kongsi Amar ringkas.

Difahamkan, pasangan itu mendapat tahu khabar gembira itu, baru-baru ini. Ibu Amyra, Noor Zaridah Ahmad ketika dihubungi mengesahkan perkara itu.

Entri berkenaan turut menerima dibanjiri ucapan tahniah daripada teman artis dan pengikut pasangan yang sebelum ini dikurniakan anak lelaki, Aqeef Anaqi.

Terdahulu, Amyra atau nama lengkapnya Nur Amyra Izzati Rosli berkata, dia tidak pernah merancang soal anak, sebaliknya menyerahkan perkara itu kepada ketentuan rezeki.

“Jika ditanya, memang saya sudah bersedia untuk menerima kehadiran anak kedua, lagipun Anaqi sudah berusia setahun lapan bulan,” katanya.

Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada November 2016 dan dikurniakan anak sulung pada 15 Oktober 2017.

Berita Harian X