Khamis, 15 November 2018 | 1:25pm

Kecantikan cermin peribadi, tak sama dimiliki tetapi boleh dikongsi

Imanchanteq Skincare, produk pembersihan, perawatan dan pemulihan kulit yang memberikan perlindungan di siang hari dan perawatan di malam hari.

Berasas dari bahan utama iaitu bunga chamomile, aqua water & alovera, set rawatan kulit ini sesuai untuk mereka yang mengalami kerosakan akibat kesan-kesan hakisan penggunaan produk kosmetik mengandungi racun seperti Hydroquinon, Merkuri dan sebagainya.

Set perawatan ini mencuci secara lembut, tidak menyakitkan kulit, memperbaiki kulit sensitif yang kritikal, melembapkan kulit kering, mengekalkan lembapan mineral bawah kulit, menyuburkan pertumbuhan sel baru kulit, menjadikan kulit wajah berseri dan muda serta memberikan kesan pencerahan kulit secara sihat dan selamat.

Satu lagi produk Imanchanteq ialah Face Scrub Imanchanteq Soft Skinz Brightening Scrub. Ia mempunyai kelebihan menjaga kesihatan dan kecantikan kulit, merawat masalah kulit wajah berjerawat, menjaga dan mengekalkan kelembapan kulit wajah.

Ia menjaga seluruh permukaan kulit wajah, sebagai pelembab semula jadi kulit wajah, merawat iritasi kulit seperti kulit gatal dan kering dan mengembalikan keanjalan dan ketegangan kulit wajah serta memperbaiki tisu kulit rosak.

Selain set rawatan wajah, satu lagi produk Imanchanteq yang harus dimiliki ialah minyak Sakit Sembuh Minyak Warisan Abah. Ia bukan minyak biasa, sesuai digunakan oleh pelbagai peringkat umur, kanak-kanak dan dewasa.

Diformulasi dari kampung, bagus untuk resdung, selsema, migrain, sakit kepala, mabuk laut dan darat, angin dalam badan. Hanya sapu di tempat yang sakit.

Begitu juga kembung perut, sakit-sakit sendi, urat, lenguh-lenguh badan sengal-sengal dan stres. Bagi yang mengalami asma dan lelah, sapukan di dada dan hidung serta sedut dalam-dalam aromanya.

Slogan Imanchanteq ialah cantik tidak semestinya putih, putih itu tidak semestinya cantik. Tidak penting hitam atau putih kulit seseorang itu, yang penting adalah kebersihannya dapat dipelihara. Kecantikan itu cermin peribadi, tak sama dimiliki tetapi boleh dikongsi.

Cantikkan diri dengan produk Imanchanteq di laman facebook rasmi https://www.facebook.com/imanchanteq/ atau https://www.facebook.com/wanafizan. IG rasmi imanchanteq_official.

Berita Harian X